Smoken..

SÅÅÅ..on our way to The sommarstuga in the norrländska woodsen. Alla har ju hört om den mest brutala skogsbranden i Sveriges historia som slukar granarna, tallarna, husen, människoliv(!!!) djur you name it! Helt jxvla sinnes! Vi åkte igenom de området som var mest drabbat kan man säga och du kör bokstavligt talat in i vägg tjock tjock dimma av rök. Trots avstängd ac så stank det brutalt tills vi kom ut. Verkligen fruktansvärt. 


Aaaanyway, har 4 mission här uppe de kommande dagarna.
1. Plocka och äta blåbär hur mycket jag vill.
2. Jogga en 7km varje dag😎
3. Basta. Väldigt viktigt.
4. Fiska. 

Bästa träningen för att utnyttja en syrehöjning i blodet är jogging i skogen, få ut dem godaste vitaminerna är blåbär och sist men inte minst fisk. All typ av fisk du får tag på är något av det nyttigaste och bästa för din kropp att få. Goda fettkällor är självklart lax men har du inte tillgängligheten att få tag på det så får kan ta det som finns. Abborre står det på min meny. Och det är en vardagslyx för kropp och själ i alla lägen (dock ska man givetvis inte överdosera med detta, precis som det gäller med all mat, en normal dos keeps the docor away😂😂😂) 

Nu ska denna donnan slänga sig i bingen. Kl är halv två och hjärnan blir rätt mör efter 6,1/2 timmars bilkörning. Skulle inte förvåna mig om det fanna rökrester kvar uppe i mitt hjärnkontor hahaha peace out





Kommentera här: