Lady GaGa

Oooooo herre gud!!! Jag och daniel var på lady gaga igår i globen... det var helt otroligt. Hon r så jävla duktig och så imponerade... när ridån gick upp för henne första gången.. sooom publiken skrev vettu.. ALLA skrev och klappa händerna och hon bara stod där. gjorde olika poster varje minut. Och folk blev helt tokiga och skrev ännu mer. Hon sjöng i mitten av konserten speechless.. och hon spelade piano som en gud och så slutade hon sjunga och fortsatte spela och hela jävla publiken sjöng låten. 15 000 pers stod upp och sjöng låten....
Det var så jävla magiskt.. det går verkligen inte att förklara men en sak ska du ha klart för dig... nästa gång hon är i stockholm så kommer jaag vara där.
Kom dit halv 3 och insläppet var 15 över 6. Det va heeelt klart värt det. Vi kom längst fram.. 2 meter ifrån henne. 2 METER!!! att ja inte decka. En tjej brevid mig svimma så en securitas fick lyfta upp henne och bära ut henne. Hon palla inte trycket.  Knappt så ja gjorde det. Bilder kommer snart. Myyyyyycket snart!
Peace!!